NEW OFFICE BUILDING
AT SHOWPLACE
Rollover to enlarge images


This new office building has been designed to sit within the existing Showplace Office Park. The four-level building has been designed to accommodate two tenants on each floor to provide spaces for smaller companies (250-400 sqm.) within the office park.

As we have designed all the buildings within the office park, we wanted this building to fit in with the others but required it to have its own identity. The entry to the building features two glazed lifts, these give the fa├žade a dynamic feel. The entry foyer features an exposed concrete stair wrapping around a timber acoustic wall. The stair is conveniently located to encourage usage between floors.

 



Wilson & Hill Architects Ltd | 2 / 15 Washington Way St | Christchurch | New Zealand | T +64 3 379 3663 | F +64 3 379 3346 | info@wilsonandhill.co.nz
developed by hairyLemon