IAG CENTRE
Rollover to enlarge images


This development consists of two, virtually identical (mirror image), three-storey office buildings and a smaller two-storey building which accommodates a restaurant and gymnasium.

The buildings have been sited to maximise their exposure to the road, and to create a small ‘campus’ within the site they occupy. The extensive landscaping, which includes a water feature, around its visitor car parks create a truly ‘park like’ setting.

The buildings have numerous features of “sustainability”, (solar hot water heating, VRV air conditioning, double glazing, solar shading etc.) many of the features are designed to minimise the use of electrical energy.



Wilson & Hill Architects Ltd | 2 / 15 Washington Way St | Christchurch | New Zealand | T +64 3 379 3663 | F +64 3 379 3346 | info@wilsonandhill.co.nz
developed by hairyLemon