garden road house
Rollover to enlarge images

Built on an established site this house was designed to provide the clients with a strong connection to their garden. The house is constructed of concrete and is clad in a combination of stone and aluminium. Extensive use of glass ensures the exterior of the house will require little maintenance in the years to come.

The entry to the house provides a visual connection to the gallery space allowing the display of art and furniture while allowing views to the garden beyond. A see through stair provides a visual connection with the first floor.

The living area of the house looks out onto a swimming pool and a garden water feature beyond, this layered arrangement gives the site a feeling of luxury and space.



Wilson & Hill Architects Ltd | 2 / 15 Washington Way St | Christchurch | New Zealand | T +64 3 379 3663 | F +64 3 379 3346 | info@wilsonandhill.co.nz
developed by hairyLemon